Horoskopy na měsíc únor

10.02.2015 16:17

Jsou Vám hvězdy nakloněny?

Co Vás čeká a nemine se dozvíte v profesionálním horoskopu Jolandy Cikánky!

Vodnář 21.1.-20.2.
Možná se v poslední době cítíte unaveně a vyčerpaně. Nepouštějte se raději do žádných náročnějších úkolů, únor není Váš silný měsíc. Jupiter je v nebezpečném postavení, což může mít za následek neúspěchy v práci a ve škole. Dejte si pozor na svého chemikáře!
 
Ryby 21.2.-20.3.
Máte před sebou období plné dobrých překvapení. Za všech situací se budete cítit jako ryba ve vodě. Ovšem neusněte na vavřínech! Máte skvělou příležitost dát do pořádku vztah s Vaší sousedkou. Až to její pejsek příště zase udělá na váš trávník, zkuste jí to říct vlídněji.
 
Beran 21.3.-20.4.
Díky vlivům počasí budete celý měsíc poněkud náchylní k citovým prožitkům. Vzhledem k blížícímu se Valentýnu je to v pořádku, je ovšem možné , že právě Valentýn Vás zklame. Nevěšte hlavu! To, že jste letos dostali pouze 25 valentýnek ještě neznamená, že se máte jít oběsit na klice!
 
Býk 21.4.-21.5.
Jestli jste si to v poslední době s někým rozházeli, co nejdřív to napravte. Venuše stojí na obloze opravdu vysoko, což pro Vás může být opravdu nebezpečné. Karma Vás bude pronásledovat všude. Možná byste si měli sepsat závěť.
 
Blíženci 22.5.-21.6.
Z letu vlaštovek lze vyčíst, že celý měsíc budete otevřeni novým přátelstvím. Ovšem pozor! Ne každý si Vaše přátelství zaslouží. Mějte se na pozoru před sňatkovými podvodníky a jinou havětí. Obzvláště pozor na postaršího pána v elegantním cylindru!
 
Rak 22.6.-22.7.
Hvězdy se o Vás vyjadřují velmi nejasně. Chvíli bude zářit na vrcholu a hned nato se po Vás bude šlapat. Zkuste se držet někde ve středu. Nedělejte si žádné velké plány. Vyloupení banky počká do března! Právě pro Vás nyní platí: Dvakrát měř, jednou řež.
 
Lev 23.7.-22.8.
Nastal pro Vás vhodný čas ke splnění svých povinností. Vánoční stromeček byste už možná mohli schovat a napsat svým známým PéeFka. Ovšem všechno s mírou. Abyste z toho ještě neměli infarkt! Zkuste první sundat to prádlo ze šňůry, které Vám tam visí od října.
 
Panna 23.8.-22.9.
Je čas vyjít ze stereotypu! Pluto ukazuje, že je čas k vaší dlouho plánované cestě do Kaufandu. Opravdu už nemáte na co čekat, levnější toaletní papír už tam nebude. Možná byste vyjímečně mohli koupit i 2 ruličky, ovšem riskujete, že Vám je cestou domů někdo ukradne.
 
Váhy 23.9.-23.10.
Nečeká Vás dobrý měsíc.Vaše dlouho vykrmované prase z neznámých důvodů pojde a Váš oblíbený hokejový tým utrpí porážku 0:13. Ovšem to ještě neznamená, že si nemůžete užívat života. Dopřejte si taky jednou alespoň hodinu spánku. Není to přežitek!
 
Štír 24.10.-22.11.
Působí kolem Vás negativní energie. Nevěřte neznámým dobrodincům, kteří Vám pomůžou na nohy po Vašem pádu z paneláku. Do nemocnice raději dojděte pěšky. Co když Vás ti lidé v sanitce chtějí unést? Mít peníze pod parukou už není bezpečné. Zkuste je schovat do ucha.
 
Střelec 23.11.-21.12.
Vnitřnosti potkana mluví jasně: Váš život bude lepkavý a červený. Štěstí se Vám bude lepit na paty. Zkuste vynalézt nový potápěcí oblek. Vzhledem k věštbě jej klidně můžete vyzkoušet i osobně. Bude se Vám dařit také ve Vašem vztahu. Váš miláček si konečně vzpomene, jak se jmenujete.
 
Kozoroh 22.12.-20.1.
Máte před sebou měsíc nešťastných náhod. Radši nikoho nežádejte, aby Vám podal nůž, neštěstí číhá za každým rohem. Právě proto by Vám nejspíš pomohlo, kdybyste strávili měsíc v obrovské prázdné kouli. Mohu Vám už jen popřát štěstí v neštěstí.

Kontakt

Žárovky-Elmano klarjar@centrum.cz